| Contact |

DE VERENIGING

Bestuursleden, adressen, telefoon, mail: zie contact.

Symfonieorkest Scaramouche is bij de KvK geregistreerd onder nr. 04076675. De statuten zijn te lezen in een pdf-bestand (4,7 MB).

DE LEIDING

dirigent: Luuk Dijkhuis
e-mail: ljdijkhuis@gmail.com 

HET ORKEST

Scaramouche is een gezellig orkest. Je thuis voelen in het orkest bevordert het speelplezier.

Het orkest bestaat momenteel uit eerste en tweede violen, altviolen, celli, contrabas, fluiten, hobo's, klarinetten, fagot, hoorn, pauken. Op de pagina "home" lees je over de vacatures. De instrumentalisten die naast de leden nodig zijn worden voor de concerten toegevoegd. Een aantal van hen speelt al jaren mee. De leden komen uit Drenthe, Groningen en Friesland.

 

Voor de kerk van Fransum 14 februari 2015 (foto Gjalt Welling, --> meer pixels)

Ben je gevorderd instrumentalist en ge´nteresseerd om mee te spelen, neem dan contact op met een bestuurslid. Soms is er voor een instrument niet meteen plaats. Dan bewaren we je gegevens op de wachtlijst.

Twijfel je? Wederzijds kennismaken gaat bij ons als volgt:
Als je bij Scaramouche wilt komen spelen dan hoef je geen auditie te doen. Je wordt eerst drie maanden aspirant-lid en je betaalt dan nog geen contributie. Meespelen vinden wij namelijk de beste manier om er achter te komen of het orkest bij je past en andersom. Als beide partijen daar positief over zijn, dan word je lid en betaal je voor dat seizoen vanaf het moment van meespelen naar verhouding contributie. Het mooiste is om direct vanaf de start van een nieuw seizoen - in september dus - aspirant-lid te worden tot januari. Want als je later begint, zijn er uiteraard minder repetities tot de concertdata in april om je partijen in te studeren.

CONCERTEN

Voor laatste nieuws

zie pagina concerten

SCARAMOUCHE OP FACEBOOK


ORKESTNIEUWS

Zie op pagina repetities

 

2