| Contact |

Jubilea

Vijfenveertigste jaar 2012/13

Op 21 september 2013 vierden we de afsluiting van ons 45e verenigingsjaar met een speeldag in het kerkje van Leegkerk met prachtige akoestiek. (Oud)leden, belangstellenden en onze eerste dirigent Sybrand Poort vormden een ad hoc orkest van 35 muzikanten dat een dag werkte aan de delen 1, 2 en 4 van de L'Arlésienne Suite no. 2 van Georges Bizet. Onder leiding van onze huidige dirigent Tjalling Wijnstra. Wat het die dag werd speelden we voor de niet-spelende deelnemers die er aan het eind van de dag bij kwamen.
Daarna besloten we de dag met een uitgebreid en heerlijk buffet met muziek van Gjalt Welling (versterkte viool), Tjalling Wijnstra (accordeon) en Cor Hoppenbrouwers (bas). Alles met dank aan de lustrumcommissie (Arnold, Ali en Nelleke). Gjalt maakte foto's:


Een plek zoeken in het koor van het kerkje


Deze ging wel met hoogtevrees


Pauze in de andere helft van het kerkje

De hele serie staat op Pixum, voor een diashow of afdrukken bestellen

Veertig jaar

De reünie was op 24 november 2007 een geanimeerd feest in Museum Vosbergen in Eelde (door onze oud-leden Dick en Rieteke Verel opgericht).
We zijn van Dicks enthousiaste verhaal wijzer geworden over de nonnenviool en andere instrumenten uit het verleden. En dan dat heerlijke buffet van Rieteke. Al zou je helemaal geen affiniteit met muziek hebben dan zijn de lekkernijen al een reden om het museum in het mooie landgoed Vosbergen te bezoeken.

Gjalt Welling maakte foto's. Hieronder staan een paar verkleiningen (niet geschikt voor afdrukken). De hele serie staat op Pixum, voor een diashow of afdrukken bestellen.

Opening reunie Dirigenten Poort en Wassink
Arnold Scaf opent. Eerste en huidige dirigent in de bloemen: Sybrand Poort (l.) en Arjen Wassink

bespeling nonnenviool bespeling van een zink
Dick Verel speelt nonnenviool en Arjen Wassink blaast de zink

soep wordt geserveerd deel van buffet
Rieteke Verel (l.) en assistent. Een deel van het buffet.

CONCERTEN

Voor laatste nieuws

zie pagina concerten

SCARAMOUCHE OP FACEBOOK


ORKESTNIEUWS

Zie op pagina repetities

 

2