| Contact |

Stuur je foto

Downloaden foto's

Graag foto's van vroeger en nu of webadressen van online fotoalbums over Scaramouche naar Jan de Boer, j.a.de.boer@rug.nl, Prinses Irenelaan 1, 9765 AL Paterswolde. Oude afdrukken, negatieven of dia's worden gescand en geretourneerd.

Concert Immanuelkerk Groningen 26 april 2015

We sloten met dirigent Luuk Dijkhuis en soliste Judith Pranger de concertserie af in Groningen. We voerden een Frans en Spaans programma uit.

Bij deze gelegenheid dansten Rozemarijn Veenstra en Juliën Zweverink bij enkele stukken.

Repetitieweekend Fransum 14 en 15 februari 2015

Weekend Fransum 2015

Met onze nieuwe dirigent Luuk Dijkhuis en soliste Judith Pranger aan de gang. De foto's zijn te zien en te downloaden in het album op Pixum. De nazit in Café Hammingh, Garnwerd - even de verkeerde kant uit - was weer gezellg.

Concert Groningen 13 april 2014

Juliette Froissart na haar prachtige uitvoering van Tsjaikovski's Rococo Variaties. Ben Lip nam een serie foto's. Zie album "Scaramouche 2014 Groningen" op Pixum.

Afscheid van Tjalling Wijnstra 13 april 2014

Tijdens de nazit na het concert van 13 april werd Tjalling bedankt voor twee jaar intensief muziek maken met ons. Voor het vervolg van zijn dirigentencarrière is hij voorzien van lichtende baton voor werk in het donker. Meer foto's van Thom Terwee in album "Scaramouche 2014 Nazit" op Pixum.

Repetitieweekend Fransum 8 en 9 februari 2014

Dit keer een weekend met zacht, nat weer. Maar dan raken auto's in de klei vast, er werden toch twee op weg geduwd. De foto's zijn te zien en te downloaden in het album op Pixum. Eva deelde een gedicht "Kerkje Fransum" van Atze van Wieren uit (bovenstaande foto's staan volledig in het album). We musiceerden met veel plezier en voldoening en we hadden een gezellige nazit in Café Hammingh, Garnwerd.

Concert Middelstum 14 april 2013

  

Foto's van Simone van Erpecum. Klik op de foto's voor een groter formaat.

Repetitie Muziekschool Groningen 23 maart 2013

Samen met het projectkoor (foto Thom Terwee). Klik op de foto voor een groter formaat.

Repetitieweekend Fransum 9 en 10 februari 2013

     

Al weer een tijdje traditie om voor het eerst in het seizoen in een mooie akoestiek te oefenen. Ook om voor in de pauze wat heerlijks te bakken. Foto's van Marian Laseur staan in album "Scaramouche 2013 Fransum" op Pixum.

Kamermuziekmiddag 20 mei 2012

  

Zondag 20 mei speelden we ã vue kamermuziek bij Ida met wie die dag beschikbaar was. Een tennistafel lag vol met meegebrachte bladmuziek. In wisselende samenstelling kozen we daaruit een stuk om te spelen. Klik op de foto's voor een groter formaat.

Concert Middelstum 15 april 2012

Het eerste van drie concerten met een projectkoor voor Puccini's Messa di Gloria, zeer gewaardeerd door het publiek. Solisten Hans de Wolf (bariton) en Adriaan Kegel (tenor). De laatste serie onder leiding van Arjen Wassink. We openden met de wereldpremière van Le Désir de Collioure, dat Arnold Veeman voor ons componeerde. Foto's van zijn stagiaire Arnold de Vrieze staan in album "Scaramouche 2012 Middelstum" op Pixum  .

Repetitie Peize 27 maart 2012

Arnold Veeman plaatste een video van de repetitie op YouTube.

Repetitieweekend Fransum 11 en 12 februari 2012

Een intensief rooster afgewerkt met een tutti dag gevolgd door een houtblazers ochtend en een strijkers middag. Foto's van Gjalt Welling en Simone van Erpecum staan in album "Scaramouche 2012 Fransum" op Pixum  .

Start van het koor in de Muziekschool Groningen 14 januari 2012

Zo'n 60 personen lieten horen dat ze van timide tot fors de dynamiek van de mis van Puccine aankunnen. Op de eerste drie repetities begeleid door Marcel, die met een soms dicht bos nootjes het orkest uit de piano haalde. Jullie secretaris en voorzitter hebben met genoegen zitten luisteren. Dirigent Arjen Wassink kon beginnen prachtige muziek te ontlokken aan het projectkoor, tot stand gekomen door de organisatie van Marjan de Vreugt (die ook meedoet als sopraan). Geïmproviseerd met mobieltje staan foto's van Simone van Erpecum in album "Koorrepetitie 2012 Groningen" op Pixum  .

Concert Hellum 10 april, generale repetitie Groningen 12 april en concert Vries 16 april 2011

Eerst nog even inspelen, en dan los voor publiek. Met solist Anja Brons en dirigent/componist Arjen Wassink (fuga). Na afloop ontspannen bij een drankje en hapje van de Hellumers. Foto's van Gjalt Welling staan in album "Scaramouche 2011 Hellum" op Pixum  .
Foto's uit Groningen van Vrouwkje Kuiper staan op Picasa.
Foto's uit Vries staan in album "Scaramouche 2011 Vries" op Pixum  .

Repetitieweekend Fransum 5 en 6 februari 2011

In de mooie akoestiek van Fransum was het ook de eerste repetitie met de koperblazers. Foto's van Gjalt Welling staan in album "Scaramouche 2011 Fransum" op Pixum .

Afterparty Groningen 25 april 2010

Welverdiend ontspannen na concerten met solist Tom Vink (trompet). Foto's van Marrit Laning staan in album "Scaramouche 2010 Groningen" op Pixum  .

Repetitieweekend Fransum 16 en 17 januari 2010

Het parkeren van auto's bleek een nieuwe vorm van sneeuwpret. Zaterdag eerst Haydn met solist Tom Vink. In het kerkje kunnen we veel zachter spelen dan in het dorpshuis! Zondag werd het orkest uitgebreid met harpiste Anniek Anninga.
Zie het Picasa-album van Vrouwkje Kuiper. Foto's van Gjalt Welling staan in album "Scaramouche 2010 Fransum" op Pixum.

Concert 5 april 2009 in Hellum

Concert met Ming-San Ma. Klik op de foto voor afdrukversie.

Repetitieweekend Fransum 17 en 18 januari 2009

In de mooie akoestiek van het kerkje hoor je alles door elkaar. Nadat we beter naar elkaar luisterden werd het ook nog mooier. We repeteerden zaterdagmiddag Dvořák en Williams met onze aanstaande solist Ming-San Ma.

Scaramouche in Fransum 2009 Ming-San Ma, viool

Foto's van Gjalt Welling staan in album "Scaramouche 2009 Fransum" op Pixum  .

Drents Accoord (50 jaar Drents Symfonie Orkest) 11 oktober 2008

flickr. >Programma en reacties.

Repetitieweekend Fransum 23 en 24 februari 2008

Twee dagen van 10 tot 16 uur in een mooie akoestiek oefenen. Dan heb je het idee "het komt goed".


Met Karlien Bartels nemen we Elgar onder handen en af en toe is er pauze.

Foto's van Gjalt Welling, aangevuld met twee waarop hij zelf staat, staan in album "Scaramouche 2008 Fransum" op Pixum  .

Reünie 24 november 2007

Foto's zijn te zien op de pagina 'jubileum'.

Op de repetitie van 30 oktober 2007

Symfonieorkest Scaramouche 30-10-

2007

Foto van Gjalt Welling. Je kunt met de volgende links grotere versies downloaden: van bovenstaande foto (375 KB) en van een tweede opname (408 KB).

Concert Vries 13 mei 2006

Concert Scaramouche 2006
<-- Herman Visser maakte foto's van het concert op 13 mei 2006 in Vries. Ze staan in een van zijn albums.

Klik op de foto hiernaast. Je kunt dan een diashow starten of de foto’s één voor één bekijken door er op te klikken. Er is dan ook een download optie voor afdrukbestanden.

Fotoalbums 1991-2005

In de albums kun je een diashow starten of afdrukken bestellen: Scaramouche 2001-05 en Scaramouche 1991-98 (nieuw venster/tab wordt geopend).

Downloaden van foto's

Soms staan onder de foto een link naar een grote versie of is de foto aanklikbaar. In Windows kun je met de rechtermuisknop dan de foto downloaden.

CONCERTEN

Voor laatste nieuws

zie pagina concerten

SCARAMOUCHE OP FACEBOOK


ORKESTNIEUWS

Zie op pagina repetities

 

2